Juhl A/S

Om Juhl

I 1933 åbnede Theodor Martin Juhl sin farvehandel på hjørnet af Frederiks Allé og Ewalds Gade i Aarhus. Meget er sket sidenhen og i dag er Juhl A/S totalleverandør indenfor industriel dekoration, mærkning og identifikation. Og det er ikke bare til det skandinaviske marked, men også med eksport til forskellige europæiske og mellemøstlige markeder. Med 80 års erfaring er Juhl A/S godt rustet til at løse dine tekniske problemer indenfor lige netop vores industri.

Efter at Theodor Martin Juhl havde åbnet sin farvehandel i 1933, tog forretningen hurtigt fart. Allerede fra starten havde farvehandelen en betydelig en gros handel til malermestre samt industrivirksomheder i hele Danmark. Da sønnen, Niels Jørgen Juhl, i midten af 1950’erne blev medejer af Juhls Farvehandel, tilførte han virksomheden en voksende en gros-virksomhed indenfor serigrafitilbehør. Med 80 års erfaring inden for B2B kan man sige at det er en stor del af vores DNA. Juhl A/S er i dag udelukkende en B2B virksomhed.

 
 

Theodor’s søn – Niels Jørgen Juhl – var nysgerrig og innovativ af natur. Derfor eksperimenterede han også selv med udviklingen af serigrafifarver. Eksperimenterne bar frugt og førte til firmaets første serigrafikunde, Ceres bryggeriet i Aarhus. Bryggeriet gik nu fra at male deres ølkasser til at trykke på dem med Juhls’ silketryksfarve. Denne udvikling satte gang i en ændring af firmaet fra at være farvehandel til efter 1971 udelukkende at handle med artikler til serigrafi og tampontryk. I 1985 var firmaet blevet så stort at der var behov for mere albuerum, hvorfor virksomheden flyttede til nye lokaler i Malling, hvor vi stadig holder til i dag.

 

I dag er Juhl A/S drevet af Theodor’s barnebarn – Niels Juhl, samt hans kone Lisbeth og firmaet har 13 ansatte, der alle arbejder med at tilbyde den bedste service til vore kunder i bl.a. den grafiske industri, medicinal-, elektronik-, emballage-, glas-, metal-, og plastindustrien. Hos Juhl arbejder vi med en ”second-to-non service” hvilket betyder at samarbejdet med kunden kan variere fra kvalificeret teknisk rådgivning til gennemgående vedhæftnings- og vejrtests af farvetryk på de emner, som kunden har stillet til rådighed.

Vi har forhandleraftaler med en lang række velrenommerede leverandører og vi udvikler os til stadighed. Juhl A/S investerer konstant i den seneste teknologi indenfor spektralfotometer og computere, og dette er klart til kundens fordel. Vi mener også at uddannelse af vores kunder i brugen af vores produkter er med til at skabe det optimale resultat for samarbejdet. Derfor har Juhl A/S også investeret meget i kursusfaciliteter til både teoretisk og praktisk undervisning.

Vores kerneområder ligger indenfor:

  • Dekoration, Mærkning & Identifikation
  • Trykfarver
  • Serigrafifarver, tampontrykfarver samt digitaltrykfarver
  • Maskiner & Udstyr