Juhl A/S

Service af maskiner

Regelmæssigt vedligehold er en god forretning

Vedligehold handler om overblik, driftssikkerhed, omkostningsstyring og vejledning.
Ved løbende vedligehold af dit produktionsudstyr opdages mange fejl, inden de medfører komponentfejl og tab af produktion. Dette er med til at spare dig for produktionsstop og -udgifter, samt med til at højne sikkerheden. Juhl A/S kan tilbyde en skræddersyet serviceaftale der er tilpasset dit udstyr – og dine behov.

For kontaktinformation, se nederst på siden.

 

 

Individuelt tilpasset vedligehold af dit produktionsudstyr

  • Kunder har forskellige behov. Det samme gælder de maskiner og anlæg, du dagligt anvender i produktionen indenfor industriel dekoration og mærkning. Juhl A/S har udarbejdet et kundetilpasset koncept indenfor vedligehold af produktionsudstyr, hvor hver enkelt anlægsdel/maskine oprettes i en IT-baseret maskindatabase. Alle eftersyn, tilkald, reparationer og reservedelsudskiftninger registreres i databasen. Dette minimerer behandlingstiden i forhold til f.eks. definitioner af maskintype, fejlfinding, valg af indsats, reparation og evt. reservedelsindkøb. Samtidig bibeholdes en historik for det enkelte anlæg.
  • Uanset om du har en mindre manuel trykløsning indenfor tampontryk – eller om du har en komplet serigrafisk tryklinie omfattende alle maskiner fra rammevask over serigrafiske trykmaskiner og ovne – vil du kunne opnå de fulde fordele ved forebyggende vedligehold.
  • Juhl A/S udarbejder en serviceaftale med baggrund i dine ønsker og forventninger, maskinproducentens anvisninger for det enkelte anlæg og vores mangeårige erfaring indenfor området.
  • Aftalen indgås typisk for 1 til 3 år ad gangen og omfatter normalt 1 til 12 årlige servicebesøg.

 

Hvorfor vælge en Serviceaftale fra Juhl A/S ?
Vores erfaringer viser, at maskiner og anlæg, der er omfattet af en serviceaftale, sjældnere rammes af uforudsete driftsstop.

  • Serviceaftalen sikrer, at enhederne holdes kørende med optimal effektivitet og minimale omkostninger til vedligeholdelse og reparationer. Levetiden for maskinen eller anlægget forlænges, da det naturlige slid på mekaniske dele som kæder, kædehjul, tandhjul, føringer, glideskinner, lejer, koblinger og transmissioner minimeres via smøring, olieskift og efterjusteringer.
  • Juhl A/S har højt kvalificeret personale og teknisk back-up fra egne og eksterne maskinleverandører.


Forslag til servicekontrakt for dit produktionsudstyr ?

 

Har ovenstående vakt din interesse, så kontakt Juhl A/S direkte – eller tag kontakt til en af vore salgskonsulenter:

  • Juhl A/S: +45 8693 1333 mail: juhl@juhl-as.com Fax +45 8693 1511
  • Niels Juhl: +45 4021 6526 mail: niels.juhl@juhl-as.com.
  • Morten Frost: +45 2422 2125 mail: morten.frost@juhl-as.com.